Intresseanmälan Digital Krasch Kurs

Vi kontakter dig inom kort!

Från Analog till Digital

Hade du hoppats att du vid detta laget skulle kunna mer om det digitala för att accelerera eller säkra din karriär?

Vill du egentligen vara den digitala hjälten? Den som ställer rätt frågor, som visar andra hur och som tar lead i det digitala på jobbet? Eller bara bli mer delaktig i den digitala dialogen med vänner och familj?

Nu kan Du snabbt komma ikapp och lära Dig de digitala grunderna, briljera med dina nya digitala kunskaper och ta lead i det digtala redan i höst!

Jag har själv varit i den situationen, så jag bestämde mig för några år sedan att lära mig det digitala. Allt för att kunna förstå möjligheterna och för att kunna vara aktivt delaktig i den digitala dialogen med kunder, medarbetare och vänner.

Det tog några år, men nu delar jag gärna den kunskapen, och ger dig alla genvägarna. Det tog väsentligt längre tid än jag trott att lära mig tillräckligt mycket för att kapitalisera på kunskaperna, och helt ärligt var det ganska arbetsamt. Men det var för att det fanns inga genvägar då, det fanns ingen att fråga, det fanns ingen företagsledare som förstod min situation, som omsatt det digitala fältet till en enkel och översiktlig karta med tydliga beskrivningar och fördelar för de olika medierna, verktygen eller teknikerna.

Nu hjälper jag framgångsrikt företagsledare i Sverige med digital omställning, hemsidor, SEO, Sales Funnels, digitala strategier, digitala konkurrentanalyser, FaceBook kampanjer, Google Ads, LinkedIn Ads, Google MyBusiness, osv.

Jag vet att det är fler som både vill och kan göra det. Du också! Med digital kompetens kan din karriär ta ordentlig fart oavsett din position eller roll. Därför har jag satt ihop en Digital Crash Course, så att du snabbt kan få ihop den digitala bilden, du får plattformen på sex timmar!

Kursen består av Teori, Praktik, Analys och Support efter kursen. Jag kan garantera att du kan briljera med din digitala kompetens efter kursen.

Utöver din investering på fyra timmar ingår uppföljningsmöte och telefonsupport när något blir akut resten av 2019.

Mer effektivt och prisvärt blir det inte, kursen den 26 september tar max 12 personer så vi får tid till diskussion och mängder av frågor.

Boka din plats nedan för att vässa din digitala profil snabbt!

Vässa min digitala profil nu!