Vässa och modernisera din professionella profil!

Lär dig snabbt den digitala helheten, förstå sammanhang och hur du ska prioritera! Du kan snabbt kapitalisera på din nyvunna digitala kompetens!

  • Lär dig digitala grunderna för; domän, marknadsföring, trafik och analys
  • Förstå hur enkelt det är att komma igång med ditt digitala arbete
  • Lär dig nomenklatur och verktyg så att du kan driva digitala frågor
  • 73% av de svenska cheferna vill öka sin digitala kompetens, men få gör det
  • Nu kan du skapa bättre förutsättningar för din framtida karriär oavsett bransch

Digital Krasch Kurs 2020:

  • ✅Endast företagskunder fom sommar 2020 pga corona

Digital Krasch Kurs 2020, Q1:

  • ✅Digital Krasch Kurs 23/1, 09.00 - 16.00, WTC, Sthlm (fullbokad)
  • ✅Digital Krasch Kurs 29/1, 09.00 - 16.00, WTC, Sthlm (AddAge, fullbokad)
  • ✅Digital Krasch Kurs 19/3, 09.00 - 16.00, Framflyttad pga Corona
  • ✅Digital Krasch Kurs 26/3, 09.00 - 16.00, Framflyttad pga Corona

Anmäl dig till en kurs:

Boka via arne@olafsson.se

Ange namn, mobilnummer, e-mail och önskat kursdatum, max 12 deltagare per kurstillfälle

Bekräftelse kommer via e-mail, då väljer du betalningssätt

Pris 36 000 SEK (inkl. moms), workshop 09.00 - 16.00

Läs mer om Digital Krasch Kurs här: olafsson.se eller kontakta Arne Olafsson, arne@olafsson.se, 0851066600 eller 0701825532

Ladda ned Guiden Digital Krasch Kurs

"Mycket nyttig och användbar kurs för alla som jobbar med digital sälj och marknadsföring i någon roll. Tidigare har man helt varit i händerna på SEO konsulterna. För mig var det en ”ögonöppnare" hur mycket man själv kan göra om man vet var man ska söka efter informationen. Det lärde Arne oss på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Det är en väl spenderad tid att gå kursen! Rekommenderas!"

Jan Boudrie
The Wall

"En ”eyeopener”. Mycket bra dag för att förstå och kartlägga vad som styr trafik och massa bra tips för att jobba vidare själv.  Hjälpsamma exempel och aha upplevelser som får en att vilja veta mer."

Mats Öijvall, marknadsansvarig SocietyWorks


“Trots min digitala insikt och kompetens från min tidigare roll som Medieanalys-ansvarig på Talentum och utbildning som Digital Strateg från Hyper Island gav Arnes Digitala Krasch Kurs ett ökat intresse för det digitala områdets olika områden på ett pedagogiskt och nyfiket sätt. Att få ett grepp om den digitala helhetsbilden ökade min förståelse och boostade mig på det digitala området som samtidigt lyfte mitt självförtroende.

Vi har haft samma Digital Krasch Kurs för AddAges medlemmar som unisont sagt att de uppskattat och rekommenderar kursen.

Palle Gustafsson
Grundare AddAge

“Mycket spännande dagskurs, både för den som precis fått upp ögonen för det digitala men också för den som kommit en bit på vägen. Arne ser till att man kan följa med i presentationen både som rookie och SEO-proffs. Han involverade gruppen och välkomnade alla typer av frågor. Kan varmt rekommendera, oavsett var du befinner dig i din digitala resa.”

Antonio Cimini
IQS Energi Komfort AB

1. Allmänt
1.1 Dessa allmänna försäljningsvillkor gäller för såväl materiella utbildningar som programkurser tillhandahållna av Olafsson Atwork Consulting AB.

2. Definitioner
2.1 Med materiella utbildningar avses utbildningar där det huvudsakliga innehållet utgörs av förmedling av materiella kunskaper. Exempel på materiella utbildningar är Digital Krasch Kurs, etc.

3. Anmälan
3.1 Anmälan är bindande. Villkor för om- och avbokning återfinns i stycke 5 nedan.

4. Betalning av kursavgiften
4.1 Alla priser och avgifter är angivna exklusive moms.

4.2 Kursavgiften faktureras normalt i förskott. Vid sen anmälan gäller omgående betalning. I särskilda fall kan dock fakturering ske senare, alternativt i efterskott.

4.3 Betalning, inklusive mervärdesskatt, ska ske inom 20 dagar från fakturadatum. Vid försenad betalning utgår dröjsmålsränta enligt räntelagen.

4.4 Bokningsbekräftelse skickas via e-post i samband med anmälan.

5. Villkor för om- och avbokning

5.1 Ombokning av kursplats kan ske kostnadsfritt fram till 30 dagar före utbildningsstart. Vid ombokning 29–15 dagar före kursstart, utgår en administrativ avgift på 1 000 kr. Vid ombokning 14 dagar före kursstart eller senare, debiteras hela avgiften. Kursplatsen kan överlåtas.

5.2 Avbokning av kursplats kan ske kostnadsfritt fram till 30 dagar före utbildningsstart. Vid avbokning 29–15 dagar före kursstart debiteras 50 % av avgiften. Vid avbokning 14 dagar före kursstart eller senare, debiteras hela avgiften. Vid uppvisande av läkarintyg debiteras ingen avgift oavsett avbokningstillfälle.

6. Inställd utbildning
6.1 Antalet platser på varje utbildning är begränsat. Föredragshållaren förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid för få antal deltagare. Vid inställd utbildning återbetalas hela kursavgiften, alternativt erbjuds kunden plats på annan motsvarande utbildning.

Ovanstående villkor är daterade 2019-11-01

Digital Krasch Kurs, 2020

Hur du kan bemästra digital marknadsföring och digitala analyser utan tidigare erfarenhet!

Guiden hjälper dig med nomenklaturen

 

shadow-ornament

Digitalisering på agendan?

Ja, det borde göra ont och det borde föras animerade diskussioner i många ledningsgrupper och styrelserum om hur man ska förflytta bolaget från den gamla ekonomin till den nya. De flesta vet med sig att förändringstakten och digitaliseringen är för långsam.

SEO för företagsledare

SEO för företagsledare är tänkt att hjälpa dig med det övergripande tänket och få hjälp med att ställa rätt frågor internt för att komma vidare i arbetet i cyberspace.

Det görs ca 50 miljoner Googlesökningar per dag i Sverige! 50 miljoner per DAG!! Du vill väl vara med och dela på den kakan?!

Det är också viktigt att komma ihåg att var sjätte googling som görs idag aldrig gjorts tidigare? Fundera en stund på vad det betyder….

SEO och affärsutveckling

Affärsutveckling i sin klassiska form fungerar ju väl även i dagens högteknologiska samhälle. Men i princip all affärsutveckling idag tangerar på ett eller annat sätt den nya digitala anstormningen samt dess möjligheter och utmaningar. Oavsett hur stor del av affärsutvecklingen det digitala är så blir det digitala ofta avgörande för framgången i dagens digitaliseringsstorm.

Det Digitala kompetensgapet

Många företagsledare tar inte till sig möjligheterna som erbjuds i allt större takt i och med digitaliseringen. Jag upplever att många helt enkelt inte orkar sätta sig in i djungeln av ny nomenklatur, förändrad kompetens, nya titlar, nya kommunikationskanaler, etc. Det fullständigt överväldigar många företagsledare, som en digital tsunami.

KONTAKT

Olafsson Atwork Consulting AB

arne@olafsson.se  |  08510 666 00  |  0701825532  |  www.olafsson.se

SEO Trender

Den bästa digitala potentialen hittar vi i seniora marknadsförare och affärsutvecklare med ett starkt digitalt driv. För hur vi än vrider och vänder på det behöver HELA verksamheten vara med i strategin för att den ska lyckas. Speciellt på ledningsnivå, och där kan erfarenhet vara viktigare är teknisk kompetens.

SEO Ordlista för nybörjare

SEO Ordlista för nybörjare är för den som snabbt vill förstå den övergripande nomenklaturen avseende digitala strategier. Samt inte minst hands on arbete med hemsidor och digital marknadsföring.

SEO Ordlista för nybörjare gör inget anspråk på att vara uttömmande utan ger läsaren en enkel verbal plattform att stå på i sitt fortsatta arbete med att sätta sig in i en djungel av begrepp och teknik.

Digitala strategier 2020

I vår digitala tidsålder sker en allt större del av de framgångsrika företagens affärer och kontaktskapande på nätet. För att överhuvudtaget klara konkurrensen och vara med i det långa loppet måste företagare i alla kategorier börja se om sitt hus och förbereda sig på att överleva i den digitala eran.

Om föreläsaren

Arne Olafsson: Nyfiken doer med bred erfarenhet inom alla aspekter av ledning, digitala strategier, SEO, sales funnels, organisation, försäljning, rekrytering, produktion och kundhantering.

Byggt upp flera bolag som Envirotainer, Inc., Proffice CallCenter, m.fl.

Stort digitalt fokus sammanflätat med klassisk affärsutveckling.