Internet Marknadsföring för Företagsledare - Workshop med Arne Olafsson

ENDAST företagsledare! PAGE 2!!!!!!!!!!!!!1

  För företagsledare som snabbt behöver kunskap och kompetens avseende både den digitala närvaron och digital marknadsföring för sitt företag!

  September

  25

  Onsdag, 25 september
  08.00 Start, frukost
  12.00 Slut, lunch (frivilligt)

  Boka nu, endast 12 platser!
  (du omdirigeras till bokningssidan):

  Jag bokar min plats!
  • Frukost ingår
  • Lunch ingår
  • En timme gratis privat konsultation ingår

  I DENNA WORKSHOP LÄR DU DIG GRUNDERNA FÖR DIGITAL MARKNADSFÖRING:

  • 1

   Nomenklatur du har nytta av,

   Ofta känner man sig som beställare i underläge när leverantörerna (eller medarbetarna) svänger sig med buzzwords och svengelska. Vi reder ut de vanligaste och viktigaste begreppen, övningen ger dig förutsättningar att klara avancerade digitala diskussioner

  • 2

   Vilka verktyg har du nytta av?

   Det finns en djungel av verktyg att arbeta med i det digitala, hur vet jag vad som fungerar för mig? Vi testar flera verktyg och ser hur de fungerar för var och en, hur kan ni använda dem?
   Vilka är gratis och vilka kostar pengar.

  • 3

   Hur hänger allt ihop?

   Var börjar jag? Hur skapar jag en digital strategi? Vad behöver jag veta? Frågorna är många men vi nyper tag i hela frågeställningen så att du kan känna dig trygga i det fortsatt arbetet med den digitala strategin.

  • 4

   Investering?

   Hur mycket får det kosta? Hur blir jag en professionell beställare? Det är lätt att bli överdebiterad, men om du får veta vad aktiviteter och support egentligen kostar kan du lättare bedöma om du kan hitta andra billigare leverantörer. Men även vad du lätt kan göra själv och vad du bör lägga ut.

  • 5

   Resultat?

   Hur mäter vi resultatet? När ska vi sluta, när ska vi öka, etc. Vad måste mätas, hur ska det mätas, vem följer upp, osv?

  Arne Olafsson

  Om Arne Olafsson: Nyfoken doer med bred erfarenhet ledarskap, organisationer, digitala strategier, SEO, försäljning och marknadsföring. Stor internationell erfarenhet som företagsledare och talare. Erfarenhet från stora som små bolag, försörjningsbolag, start-ups eller turn-arounds.

  Share this page with your friends...

  OBS. Endast 12 platser på denna workshop. Boka nu så du inte missar denna unika workshop som sker i liten grupp med likasinnade. Workshopen håller hög kvalitet på deltagare, material och innehåll!

  Den förra workshoppen bokades full per omgående. Så boka nu!

  Click Here to Get On The Webinar Now